FAQ items aan het laden...

Doorwerkgarantie voor studenten

Uw zoon of dochter of uw kleinkind heeft zijn diploma gehaald? Gefeliciteerd! Na de vakantie begint de geslaagde aan een vervolgopleiding waarvoor een computer  moet worden aangeschaft? Dan zetten wij u nu aan het nadenken. U wilt toch dat uw kroost succes heeft met de vervolgopleiding?

Vlak voor een belangrijk tentamen of examen wil je als student absoluut geen problemen met je computer hebben. Je komt al tijd tekort. Je zit al in de stress. Maar wat doe je dan als je je computer voor reparatie moet achterlaten bij jouw ICT-leverancier? Wat doe je als je je apparatuur online gekocht hebt en je geen idee hebt hoe lang de reparatie gaat duren?

MOG ICT helpt als de nood het hoogst is. Wij begrijpen als geen ander dat er meteen een oplossing moet komen. Je moet kunnen doorwerken.

Bij MOG ICT bieden we daarom als extra optie nu  doorwerk garantie aan bij aankoop van een laptop. Mocht er iets met het systeem gebeuren en het probleem niet binnen 24 uur verholpen kan worden leveren wij een vervangend systeem waarmee uw kind kan doorwerken op school. Na de reparatie levert u het geleende systeem weer in en krijgt u uw eigen systeem weer terug.

Neem geen risico. Vraag bij de aanschaf van een computer naar onze doorwerk garantie.

Occasions

35
  • Doorwerkgarantie laptops voor 2 jaar

Laptops tot 600,- euro

50
  • Doorwerkgarantie laptops voor 2 jaar

Laptops boven de 600,- euro

75
  • Doorwerkgarantie laptops voor 2 jaar